Adrie Schouten Autogasinbouw BV

de Kuinder 23
8444 DC , Heerenveen
Tel: (0513) 624 948

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,4 is gebaseerd op 9 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 70% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Adrie Schouten Autogasinbouw BV. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Adrie Schouten Autogasinbouw BV

8,4
over 9 review(s)

Eerste indruk

8,3

8 pos / 1 neg

Service

8,4

8 pos / 1 neg

Prijs / kwaliteit

8,4

8 pos / 1 neg
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Waar andere LPG specialisten faalden, heeft Adrie Schouten mijn LPG-probleem heel goed opgelost.
25 november 2013 om 17:41 Meldt als ongepast

Probleem was een Saab 9.3 die niet voluit wilde gaan op LPG. Bij optrekken altijd even inhouden om er vervolgens als een haas er vandoor gaan. Het lampje van motormanagement moest dan ook vaak gereset worden, foutmelding had te maken met arm mengsel. Hoge toeren was niet mogelijk, sloeg dan over. " Parameters" zijn door Schouten bijgesteld in de LPG computer. Auto loopt voor het eerst (sinds ik hem heb) super. Moment van overschakelen van benzine op LPG gaat nu ook een stuk sneller: nu ong. 1 km, voorheen ong. 2,5 km. Ben nu zo'n 1.500 km verder en nog steeds aangenaam verrast.


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

Wat een klantvriendelijk / kundig en meedenkend bedrijf , bijna niet van deze tijd .
30 oktober 2013 om 21:48 Meldt als ongepast

Maandag gebeld , dinsdag auto gebracht met leenauto , wat ons niets kostte , naar huis . Vervolgens woensdagmorgen auto opgehaald deze loopt weer als een zonnetje . Niets van herkenning van negatieve publicaties in TROS RADAR

  Commentaar (1)


door anders - 15 november 2013 om 1:08 Meldt als ongepast
leenauto? ik kon er nooit een meekrijgen blijkbaar word er met meerdere maten gemeten daar. ik kom er niet weer dikke rekening voor heel weinig werk. wel monteurs met verstand van zaken


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Er bestaan dus toch nog vakmensen.
07 november 2012 om 11:23 Meldt als ongepast

Mijn eerste auto op gas is achteraf een drama geworden, verpest door een beunhaas die even snel geld wilde verdienen. Doorgezakte geharde kleppen met flashlube (na slechts 50.000km), openliggende koperdraden, gewoon parkers gebruikt om dingen vast te zetten en rek voor de tank zelf er gewoon ingekwakt.

Daarna een diesel gekocht, maar die na 2 mnd weer ingeruild. Wilde toch weer een gasauto, maar dit keer door een vakkundig iemand in laten bouwen. Via positieve verhalen werd ik gewezen op Adrie Schouten.
Bij binnenkomst lijkt deze man wat verstrooit over te komen, maar je merkt snel dat hij er wel serieus verstand van heeft. Werkplaats zag er keurig opgeruimd uit.

Auto heeft slechts 2 dagen daar gestaan voor de inbouw. Kortom afspraken worden nagekomen en het geleverde werk is zeer goed. Nergens openliggende koperdraden, rek waar tank in vastzit keurig behandeld om roest te voorkomen. Tankmeter werd in overleg geplaatst.
Auto deed het prima en na 10.000km hoefde de kleppen niet eens bijgesteld te worden.

Mijn 2de auto ook heengebracht. Weer werden afspraken gewoon nagekomen, auto heeft slechts 4 dagen daar gestaan (zat wat meer werk in ivm een extra tank).
Deze auto heeft nu 35.000km gereden op gas en de kleppen hoefde niet eens bijgesteld te worden. Dit betekend een goede afgestelde en ingebouwde gas-installatie.

Vakmensen zoals Adrie Schouten zijn zeldzaam. De volgende auto gaat beslist daar weer heen.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

G3 gasinstallatie voor mijn volkswagen golf type 3 (1995) door Adrie Schouten
28 juni 2012 om 15:57 Meldt als ongepast

Op 25 juni 2009 kocht ik een prachtige luxe golf 3 in nieuwstaat (47.000 KM) uit Duitsland.
De 1.8 90PK motor is echter geen wonder van zuinigheid, meegenomen de automaat, airco en relatief hoge
gewicht. Door de hoge verbruikskosten ging ik mij orienteren op gasinbouw. VW dealer van den Brug
laat deze werkzaamheden uitvoeren door Adrie Schouten in Heerenveen. Zodoende eens gebeld en langsgegaan voor een orientatie. Adrie Schouten is een representatief bedrijf in een modern gebouw.
De werkplaats oogt overzichtelijk en schoon. De eerste voorlichting kreeg ik van een vrouw die goed op de hoogte bleek en goed adviseerde dus een afspraak gemaakt voor inbouw (april 2011)
Het systeem zou een OMVL Millennium G3 gaan worden, een van de betrouwbaarste volgens Schouten.
Tevens koos ik voor een JLM valve saver. De inbouw viel ook nog eens in een aanbieding. In totaal was alles kant en klaar ingebouwd voor 1.330,- euro. Niet verkeerd toch?
Bij aflevering kreeg ik uitvoerig uitleg over de installatie, het gebruik en onderhoud.
Ik ben nu een jaar en 20.000 KM verder. De gasinstallatie heeft nog geen enkele storing vertoond noch
bijzonder onderhoud gevraagd. Het verbruik is ook nagenoeg hetzelfde gebleven als met benzine, hetgeen gunstig te noemen is. Vermogensverlies heb ik zelf niet gemerkt maar ik ben ook geen sportieve rijder.
Al met al ben ik zeer ingenomen met de gasinbouw de service en het onderhoud van Adrie Schouten.
Aan mij hebben ze in ieder geval een vaste en tevreden klant overgehouden.

F. drukker in Drachten


Goede voorlichting, klantgerichte service, goede nazorg. Nog niet tegengekomen.
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Aanbieding inbouw LPG-G3
30 januari 2012 om 18:20 Meldt als ongepast

Aangezien ik veel km's maak wou ik graag mijn Toyota Celica uit 1995 om laten bouwen op gas.
Ik heb veel goede ervaringen gehoord over Adrie Schouten, toen ik er een keer langs kwam bleek dat er een aanbieding was (met een gratis klep-smering systeem) alleen kwam het mij op dat moment financieel niet goed uit.
Mocht toen een aanbetaling doen en een maand later werd de auto omgebouwd op gas, zodat ik nog van aanbiedingsprijs gebruik kon maken!

Het inbouwen van de installatie is super netjes gebeurd, alleen bleek ik een bepaald type injectoren te hebben wat een tikkend geluid maakt.

Bij de 1000KM controle beurt heeft Adrie dit op een zeer nette manier opgelost. Al met al een top service, super!

Ik raad iedereen aan om hier LPG in te bouwen of voor het onderhouden van hun LPG installatie.

Klant vriendelijk, netjes ingebouwd, en goed geholpen achteraf.
2,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik hoop inderdaad dat mijn ervaring met ...
05 december 2010 om 23:06 Meldt als ongepast

Ik hoop inderdaad dat mijn ervaring met autogasinbouw bedrijf Adrie Schouten uniek is. Die ervaring is niet zo best en daarom kom ik er ook nooit weer.
In 2008 ben ik er geweest om een relais voor mijn mercedes van 1973. Deze schakelt van gas naar benzine en omgekeerd. Kosten 48 euro.
Thuisgekomen bleek het de verkeerde te zijn, ik terug naar de zaak.
Het juiste relais had het bedrijf ook en kostte 18 euro.
Dan denk je dat het omgeruild zou kunnen worden, niets is minder waar.
Ik moest 18 euro betalen want de ander nam de baliemedewerker niet terug omdat het elektrisch materiaal was, het kon immmers stuk zijn? En het stond toch op de bon: "Elektrische onderdelen worden niet geruild'"
Ter plekke ben ik ontploft. Het relais heb ik niet eens aangesloten gehad.
Na een flinke woordenwisseling wilde hij het relais wel omruilen maar mijn geld kreeg ik niet terug (in beide contacten werd ik door de directeur zelf geholpen).
Nu wil ik in mijn nieuwe Subaru impreza gas in laten bouwen maar dat laat ik nu maar bij een ander bedrijf doen, daar zijn ze zeker klantvriendelijker
dan bij dit bedrijf.

Met een groet,
J. Honig
Spanga


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

hallo ik heb een goede ervaring met ...
07 juli 2009 om 15:53 Meldt als ongepast

hallo ik heb een goede ervaring met gasspecialist adrie schouten, ik ben eerst bij een zogenaamde gas specialist in driesum geweest. nou dan kun je je geld ook wel in de sloot gooien,na uren werk kreeg ik een rekening terwijl de auto niet eens meer op gas wou rijden kosten 350 euro, daarna contact gezocht met adrie schouten, die had hem binnen een half uur klaar en ik rij nu bijna een jaar zonder ellende


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Mijn Volvo 940 heb ik 2e hands gekocht, de ...
20 mei 2009 om 19:38 Meldt als ongepast

Mijn Volvo 940 heb ik 2e hands gekocht, de LPG installatie (Vialle LPi) was daarbij reeds ingebouwd door een Volvo dealer. Ik heb bij Schouten mijn installatie laten ombouwen naar G3 dmv montage van een nieuwe LPG computer. Hoewel ik aan de late kant was en ze het erg druk hadden zijn ze voor mij toch door gegaan tot na sluitingstijd.

Op de terugweg viel de motor herhaaldelijk uit op LPG. De dag erna even met Schouten gebeld en we hielden dit onder "inleren van de computer". In overleg besloten het nog even aan te kijken.

Na bijna een jaar nog eens terug geweest met dezelfde storing. Bij mijn normale gebruik merkte ik de storing niet op, alleen in bijzondere situaties. De installatie uitgelezen en gereset, er viel echter weinig te vinden. Ik had verder zeer zelden last van het probleem en met Schouten afgesproken dat ik het aan zou zien.

Na 1.5 jaar bleek de storing nog steeds te bestaan. Ik heb een afspraak gemaakt met Schouten en een email gestuurd met daarin een omschrijving van de storing. Toen ik bij Schouten aankwam heb ik eerst mijn verhaal gedaan, hij had zich van tevoren goed ingelezen mbv mijn email. Hij wist zich mijn telefoontje van 1.5 jaar terug (meteen nadat ik die nieuwe computer had gekregen) nog te herinneren, evenals dat ik na bijna een jaar er ook al voor terug was geweest. We hebben samen de diagnose van een slechte Vialle computer gesteld en Schouten heeft dit opgenomen met Vialle. Hoewel de garantietermijn van een jaar op de computer verlopen was is Vialle mij toch tegemoet gekomen door mijn computer onder garantie gratis te vervangen. Schouten heeft de nieuwe computer gratis voor mij ingebouwd. Reden dat ik zo coulant behandeld ben was dat de storing binnen de garantietermijn al optrad en dat Schouten dit had geconstateerd en zich nog kon herinneren. Ik vind dit erg netjes opgelost, zowel door Vialle als Schouten.

Mijn ervaringen met Schouten zijn erg positief. Het zijn hardwerkende mensen zijn die hun uiterste best doen om hun klanten probleemloos op LPG te laten rijden. Ze nemen hun klanten serieus en durven en willen ook de stap naar bijv. Vialle maken om hen bij het probleem (en de oplossing) te betrekken. Ook als zij de installatie niet zelf hebben ingebouwd. Ik heb wat dingen zelf kunnen doen mbv tips van Schouten wat me toch een besparing op werkloon heeft gebracht. Geen "uurtje factuurtje" mentaliteit dus.

De ervaringen van de heer Visser herken ik dus totaal niet, ik zou Schouten bij vrienden/kennissen aanbevelen als een goed en betrouwbaar LPG inbouw/service station


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Beste mensen, eind vorig jaar had ik ...
08 januari 2009 om 21:01 Meldt als ongepast

Beste mensen, eind vorig jaar had ik problemen met mijn gasinstallatie. De auto reed niet meer op gas en was niet door de keuring gekomen. Ik moest de auto naar een gasspecialist brengen. Ondanks de drukte bij Adrie Schouten hebbben ze mij op zeer korte termijn ingepland (de dag voor Kerst nog!) zodat de auto door de keuring kwam ik weer kon rijden! De service was heel goed, klantvriendelijk en begripvol. De auto rijdt weer perfect op gas en de prijs was ook fantastisch! Ik ga nooit meer naar een ander dan Adrie Schouten!