Adrie Schouten Autogasinbouw BV

de Kuinder 23
8444 DC , Heerenveen
Tel: (0513) 624 948

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 7,4 is gebaseerd op 13 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 70% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Adrie Schouten Autogasinbouw BV. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Adrie Schouten Autogasinbouw BV

7,4
over 13 review(s)

Eerste indruk

7,4

10 pos / 3 neg

Service

7,5

10 pos / 3 neg

Prijs / kwaliteit

7,4

10 pos / 3 neg
7,3 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Een keurig bedrijf die zijn klanten als koning behandeld, mits deze ook als koning gedragen ;) .
11 februari 2015 om 12:03 Meldt als ongepast

We zijn een paar jaar verder en misschien toch even iets laten horen hoe de auto's het doen op lpg, die voorzien zijn van een lpg-installatie ingebouwd door dit bedrijf. De Renault Twingo uit 2000 (bij 90.000km ingebouwd) heeft inmiddels bijna 170.000km op klok en is vorig jaar op de rollenbank geweest bij Autoweek. Alle pk's volgens fabrieksopgave zitten er nog in, uiteraard op lpg wat minder wat ook klopt en nu bewezen is. Een dikke pluim voor dit bedrijf, want als de gas-installatie niet correct was ingebouwd, dan waren er zeker weten pk's verdwenen na dik 70.000km.
Dit avontuur heeft ervoor gezorgd dat ik €750,- minder aan brandstof heb uitgegeven dan wanneer op benzine was blijven doorrijden. Hier heb ik alle extra onkosten tgv lpg meegenomen, zoals hulpveren achter, extra tank, 2x kleppen controleren (wat achteraf niet nodig was geweest), flashlube, extra verstookte benzine (voor opwarmfase) en een setje lpg-injectoren (er gaat nu eenmaal wat stuk).

De Fiat Panda uit 2003 doet het ook nog prima. Naast deze Panda nog eentje gekocht voor mijn vriendin, een automaat uit 1996. Ook Adrie Schouten heeft deze auto voorzien van een lpg-g3-installatie en volgens de wens v/d eigenaresse ingebouwd. Na ca 5000km verder loopt het motortje nog steeds als een zonnetje met een verbruik is 1op15.

En als het echt een waardeloze inbouwer is, waarom kom ik toch iedere keer weer terug naar hem? Ik vind deze man gewoon goed in zijn werk en hij helpt jouw ook, alleen ook hij kan geen wonderen verrichten.
Het werkt heel simpel! Als de auto op benzine niet goed draait, dan zal het op gas nooit goed draaien. En Adrie Schouten is wel zodanig dat hij bereid is uit te zoeken waarom een auto niet goed op benzine kan draaien. Alleen dan zal een garage dit moeten repareren en goede/consequente monteurs zijn nu eenmaal zeldzaam. En ook heel belangrijk, hoe ga je er zelf mee om (de motor teveel laten werken kan nooit goed zijn) ? Daar heeft Adrie Schouten ook geen invloed op.

Goede service, vakkennis aanwezig, nette inbouw & keurige afhandeling klachten. Misschien meer personeel?
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Een audi a4 tfsi laten inbouwen bij schouten lpg. Ben nog steeds tevreden.
10 februari 2015 om 11:43 Meldt als ongepast

Heb in december in mijn audi a4 station lpg laten monteren. Na 6 jaar in mn subaru forester te hebben gereden.
Deze hebben ze ook ingebouwd en heeft altijd prima gereden.
Nou was mn audi aan een grote beurt toe, dus ik moest kiezen tussen de dealer en schouten.
Ik heb het schouten laten doen, want dat scheelde nog al wat in prijs.
Heb keurig een factuur gekregen met wat er allemaal gedaan is en waar ik voor betaald hebt.
Rijdt nou inmiddels 3 maanden op lpg en dat bevalt me prima.
Ik moet dan ook zeggen dat ik mij niet kan vinden in het onderstaande verhaal.
Overal is wel eens wat, maar uw verhaal is wel erg zwart wit.

Duidelijk in communicatie en netjes qua prijs. Vriendelijke monteurs. Heb geen idee, ik ben tevreden.

  Commentaar (1)


door Jacob - 11 februari 2015 om 12:07 Meldt als ongepast
Keurig toch? Moet er meer toegevoegd worden?


1,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 1

NOOIT WEER!! Waarschuwing, ga er niet naartoe!
13 januari 2015 om 07:10 Meldt als ongepast

In maart 2012 een nieuwe KIA gekocht, installatie door Adrie Schouten laten inbouwen. Vanaf begin problemen met koelvloeistof/lekkage. Bleek na 7 x garage bezoek Kia-garage uiteindelijk aan de gasinstallatie van Adrie Schouten te liggen. Is dus na 1,5 jaar pas verholpen. Dan ineens moet er een gasfilter vervangen worden. Volgens Adrie Schouten is de Kia-garage hiervan "expliciet" op de hoogte gesteld. Dus niet! Daardoor gaat een injectorrail kapot. Kostte niets, was garantie. Maar filter op dat moment niet door A. Schouten vervangen. Kleppen moesten gesteld worden. Dit gebeurt kleine jaar later door Kia garage. Dan is weer de tweede (!) injectorrail kapot. Want het filtertje was niet vervangen, terwijl in 2013, dus bij de eerste grote LPG-beurt er niet door Adrie Schouten naar die filter was gekeken, dus nalatigheid.
Komt dus een grote rekening van bijna 400 euro, alleen arbeidsloon, voor het vervangen van een injectorrail (want de 3e rail valt ook onder garantie naar het blijkt). En dan het stellen van de kleppen bij 56.000 km... veel te snel, en de kosten hadden bij het vervangen van het gasfilter nog enige tijd uitgesteld kunnen worden.
ADRIE SCHOUTEN IS NIET TE VERTROUWEN!!!!

Geen enkele! Alles wat je maar kan wensen

  Commentaar (1)


door Jacob - 11 februari 2015 om 12:32 Meldt als ongepast
Als een Kia garage pas na 7x bezoeken het pas gevonden heeft, dan begin ik toch echt achter mijn oren te krabben of de monteurs wel weten wat ze doen? Als men het niet kan vinden, dan iemand anders de schuld geven? Onprofessioneel van jouw of de Kia-garage? Het is algemeen bekend dat kleppen het zwaarder te verduren hebben bij lpg? Kleppen stellen bij 60.000km is wat fabrikant al voorschrijft bij op benzine! Op lpg moet het wat vaker. En het is jouw auto en jij kan het onderhoudsboekje van lpg toch ook lezen en je Kia-garage opdracht geven voor het vervangen van het lpg-filter? Een Kia-monteur hoeft dat ook toch niet weten? Als je er geen verstand van hebt, doe dan ook wat vakmensen tegen je zeggen. Alleen ga niet van alles roepen als denkt er verstand van te hebben ;) .


4,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Heb een lpg installatie laten inbouwen. Alles ...
09 januari 2015 om 15:10 Meldt als ongepast

Heb een lpg installatie laten inbouwen. Alles werkt naar behoren en de prijs was oke. Maar daarna....
Als je voor een beurt terug komt betaal je DIK aan de prijs. En binnen een half jaar terug vanwege een storing in het gas systeem omdat deze te zuinig was afgesteld. Moest ik alleen de uren betalen die ze er mee bezig zijn geweest. LET OP.
30 min en moest €45,- betalen. Dus betaal je daar €90,- per uur.
er zat garantie op de installatie maar dit viel dan zogenaamd op onderhoud. Wat een service. Ver te zoeken dus.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Waar andere LPG specialisten faalden, heeft Adrie Schouten mijn LPG-probleem heel goed opgelost.
25 november 2013 om 17:41 Meldt als ongepast

Probleem was een Saab 9.3 die niet voluit wilde gaan op LPG. Bij optrekken altijd even inhouden om er vervolgens als een haas er vandoor gaan. Het lampje van motormanagement moest dan ook vaak gereset worden, foutmelding had te maken met arm mengsel. Hoge toeren was niet mogelijk, sloeg dan over. " Parameters" zijn door Schouten bijgesteld in de LPG computer. Auto loopt voor het eerst (sinds ik hem heb) super. Moment van overschakelen van benzine op LPG gaat nu ook een stuk sneller: nu ong. 1 km, voorheen ong. 2,5 km. Ben nu zo'n 1.500 km verder en nog steeds aangenaam verrast.


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

Wat een klantvriendelijk / kundig en meedenkend bedrijf , bijna niet van deze tijd .
30 oktober 2013 om 21:48 Meldt als ongepast

Maandag gebeld , dinsdag auto gebracht met leenauto , wat ons niets kostte , naar huis . Vervolgens woensdagmorgen auto opgehaald deze loopt weer als een zonnetje . Niets van herkenning van negatieve publicaties in TROS RADAR

  Commentaar (1)


door anders - 15 november 2013 om 1:08 Meldt als ongepast
leenauto? ik kon er nooit een meekrijgen blijkbaar word er met meerdere maten gemeten daar. ik kom er niet weer dikke rekening voor heel weinig werk. wel monteurs met verstand van zaken


8,7 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Er bestaan dus toch nog vakmensen.
07 november 2012 om 11:23 Meldt als ongepast

Mijn eerste auto op gas is achteraf een drama geworden, verpest door een beunhaas die even snel geld wilde verdienen. Doorgezakte geharde kleppen met flashlube (na slechts 50.000km), openliggende koperdraden, gewoon parkers gebruikt om dingen vast te zetten en rek voor de tank zelf er gewoon ingekwakt.

Daarna een diesel gekocht, maar die na 2 mnd weer ingeruild. Wilde toch weer een gasauto, maar dit keer door een vakkundig iemand in laten bouwen. Via positieve verhalen werd ik gewezen op Adrie Schouten.
Bij binnenkomst lijkt deze man wat verstrooit over te komen, maar je merkt snel dat hij er wel serieus verstand van heeft. Werkplaats zag er keurig opgeruimd uit.

Auto heeft slechts 2 dagen daar gestaan voor de inbouw. Kortom afspraken worden nagekomen en het geleverde werk is zeer goed. Nergens openliggende koperdraden, rek waar tank in vastzit keurig behandeld om roest te voorkomen. Tankmeter werd in overleg geplaatst.
Auto deed het prima en na 10.000km hoefde de kleppen niet eens bijgesteld te worden.

Mijn 2de auto ook heengebracht. Weer werden afspraken gewoon nagekomen, auto heeft slechts 4 dagen daar gestaan (zat wat meer werk in ivm een extra tank).
Deze auto heeft nu 35.000km gereden op gas en de kleppen hoefde niet eens bijgesteld te worden. Dit betekend een goede afgestelde en ingebouwde gas-installatie.

Vakmensen zoals Adrie Schouten zijn zeldzaam. De volgende auto gaat beslist daar weer heen.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

G3 gasinstallatie voor mijn volkswagen golf type 3 (1995) door Adrie Schouten
28 juni 2012 om 15:57 Meldt als ongepast

Op 25 juni 2009 kocht ik een prachtige luxe golf 3 in nieuwstaat (47.000 KM) uit Duitsland.
De 1.8 90PK motor is echter geen wonder van zuinigheid, meegenomen de automaat, airco en relatief hoge
gewicht. Door de hoge verbruikskosten ging ik mij orienteren op gasinbouw. VW dealer van den Brug
laat deze werkzaamheden uitvoeren door Adrie Schouten in Heerenveen. Zodoende eens gebeld en langsgegaan voor een orientatie. Adrie Schouten is een representatief bedrijf in een modern gebouw.
De werkplaats oogt overzichtelijk en schoon. De eerste voorlichting kreeg ik van een vrouw die goed op de hoogte bleek en goed adviseerde dus een afspraak gemaakt voor inbouw (april 2011)
Het systeem zou een OMVL Millennium G3 gaan worden, een van de betrouwbaarste volgens Schouten.
Tevens koos ik voor een JLM valve saver. De inbouw viel ook nog eens in een aanbieding. In totaal was alles kant en klaar ingebouwd voor 1.330,- euro. Niet verkeerd toch?
Bij aflevering kreeg ik uitvoerig uitleg over de installatie, het gebruik en onderhoud.
Ik ben nu een jaar en 20.000 KM verder. De gasinstallatie heeft nog geen enkele storing vertoond noch
bijzonder onderhoud gevraagd. Het verbruik is ook nagenoeg hetzelfde gebleven als met benzine, hetgeen gunstig te noemen is. Vermogensverlies heb ik zelf niet gemerkt maar ik ben ook geen sportieve rijder.
Al met al ben ik zeer ingenomen met de gasinbouw de service en het onderhoud van Adrie Schouten.
Aan mij hebben ze in ieder geval een vaste en tevreden klant overgehouden.

F. drukker in Drachten


Goede voorlichting, klantgerichte service, goede nazorg. Nog niet tegengekomen.
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Aanbieding inbouw LPG-G3
30 januari 2012 om 18:20 Meldt als ongepast

Aangezien ik veel km's maak wou ik graag mijn Toyota Celica uit 1995 om laten bouwen op gas.
Ik heb veel goede ervaringen gehoord over Adrie Schouten, toen ik er een keer langs kwam bleek dat er een aanbieding was (met een gratis klep-smering systeem) alleen kwam het mij op dat moment financieel niet goed uit.
Mocht toen een aanbetaling doen en een maand later werd de auto omgebouwd op gas, zodat ik nog van aanbiedingsprijs gebruik kon maken!

Het inbouwen van de installatie is super netjes gebeurd, alleen bleek ik een bepaald type injectoren te hebben wat een tikkend geluid maakt.

Bij de 1000KM controle beurt heeft Adrie dit op een zeer nette manier opgelost. Al met al een top service, super!

Ik raad iedereen aan om hier LPG in te bouwen of voor het onderhouden van hun LPG installatie.

Klant vriendelijk, netjes ingebouwd, en goed geholpen achteraf.
2,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Ik hoop inderdaad dat mijn ervaring met ...
05 december 2010 om 23:06 Meldt als ongepast

Ik hoop inderdaad dat mijn ervaring met autogasinbouw bedrijf Adrie Schouten uniek is. Die ervaring is niet zo best en daarom kom ik er ook nooit weer.
In 2008 ben ik er geweest om een relais voor mijn mercedes van 1973. Deze schakelt van gas naar benzine en omgekeerd. Kosten 48 euro.
Thuisgekomen bleek het de verkeerde te zijn, ik terug naar de zaak.
Het juiste relais had het bedrijf ook en kostte 18 euro.
Dan denk je dat het omgeruild zou kunnen worden, niets is minder waar.
Ik moest 18 euro betalen want de ander nam de baliemedewerker niet terug omdat het elektrisch materiaal was, het kon immmers stuk zijn? En het stond toch op de bon: "Elektrische onderdelen worden niet geruild'"
Ter plekke ben ik ontploft. Het relais heb ik niet eens aangesloten gehad.
Na een flinke woordenwisseling wilde hij het relais wel omruilen maar mijn geld kreeg ik niet terug (in beide contacten werd ik door de directeur zelf geholpen).
Nu wil ik in mijn nieuwe Subaru impreza gas in laten bouwen maar dat laat ik nu maar bij een ander bedrijf doen, daar zijn ze zeker klantvriendelijker
dan bij dit bedrijf.

Met een groet,
J. Honig
Spanga


Locatie van Adrie Schouten Autogasinbouw BV op de kaart

de Kuinder 23
8444DC, Heerenveen

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 17:00
  • Dinsdag08:00 - 17:00
  • Woensdag08:00 - 17:00
  • Donderdag08:00 - 17:00
  • Vrijdag08:00 - 16:00
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten